Nedtur for Gladsaxe-Hero
HERO-19-41-14.jpg
De rødtrøjede fra Gladsaxe-Hero havde rigeligt med chancer til at vidne mod Grønne Stjerne, men der blev soldet rigeligt foran modstandernes mål Foto: Kaj Bonne.
Tabte på to mål i overtiden

Gladsaxe-Hero topper stadig serie 1, men holdet mistede et skridt i oprykningskampen ved at tabe 1-3 til Grønne Stjerne på en dag, hvor effektiviteten oppe foran var alt for ringe.

Grønne Stjerne kom foran straks i 2. halvleg, Jonas Hagmann fik udlignet, og i de ni minutter, der var lagt til, fik Grønne Stjerne scoret flot på et frispark og derefter på et straffespark.

Sejr til Værebro

Værebro VB 1968 vandt med 2-1 over Brede på mål af Mauricio Ortiz og Orhan og er nu på andenpladsen i rækken, hvor der er to point mellem Gladsaxe-Hero (17) og Ledøje-Smørum på sjettepladsen (15)

 

Uafgjort til Bagsværd

I serie 2 spillede Bagsværd 1-1 mod det ubesejrede tophold fra Jyllinge.

– Det blev et velspillet, intenst og seværdigt opgør, hvor de 2 hold havde en halvleg hver. Kampens mål blev scoret i første halvleg, hvor Bagsværd kom foran på et straffespark af Patrick Markussen begået mod Lasse Rasmussen. I føret halvleg havde Bagsværd en del problemer med Jyllinges hurtige spillere, men i anden halvleg havde Bagsværd spillet, og de fik spillet sig til flere store chancer, som ikke blev udnyttet. Yderligere fik Bagsværd lukket ned for Jyllinges stærke offensiv, fortæller Bagsværd træner Flemming Bockelund.

-Vi var yderst tilfredse med resultatet, men som kampen skred frem følte vi, at vi skulle have haft de 3 point. Det ene point var vigtigt i forhold til ikke at miste kontakten med toppen af rækken. Ligeledes var det vigtigt for moralen på holdet, at vi kunne tage point fra topholdet.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top