Operationen lykkedes – patienten døde
Bagsværds serie 2hold er på rette spor

I nederlagets stund kunne man i Bagsværd Boldklub godt glæde sig over indsatsen i 0-1 kampen mod Herstedøster i serie 2. For kampen viste, at mandskabet er på rette spor i den udvikling, træner Flemming Bockelund har sat i gang.

-Vi tog imod et fysisk stærkt Herstedøster hold. Kampen blev i den voldsomme regn i weekenden spillet på Bagsværds lille kunststofbane. Det var en kamp mellem to forskellige måder at spille fodbold på. Herstedøster spillede på lange bold, og forsøgte sig med mange indlæg til deres hovedstøds stærke spillere. Bagsværd spillede specielt i første halvleg hurtigt fodbold langs jorden med mange kombinationer. Bagsværd fik produceret mange chancer, men kunne ikke score. Derfor skete det nærmest uundgåelige, at Herstedøster scorede efter en dødbold og kunne sikre den spinkle sejr, fortæller Flemming Bockelund.

-Vi spillede for første gang i sæsonen den form for fodbold, vi gerne vil spille og kendes på. Vores unge spillere gjorder næsten alt rigtigt, bortset fra at score. Derfor var det ekstra ærgerligt ikke at kunne få point med fra opgøret. Omvendt fik vi vores spil til at fungere efter sidste rundes dårlige indsats mod Ejby. Kan vi fortsætte og udbygge det spil, ligger der mange point og vente på os i foråret, siger Flemming Bockelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top