Rædselsruten Klausdalsbrovej
Det er mig ganske enkelt uforståeligt, at en ”cykelkommune” som Gladsaxe ikke retter op på de forfærdeligt cykelforhold, borgerne bydes på den om morgenen stærkt trafikerede Klausdalsbrovej, særlig stykket mellem Buddinge Hovedgade og Gladsaxe Møllevej. Strækningen er både skolevej og børneinstitutionsvej, men der er ingen cykelsti, og de mange parkerede biler tvinger cyklisten ud midt […]

Det er mig ganske enkelt uforståeligt, at en ”cykelkommune” som Gladsaxe ikke retter op på de forfærdeligt cykelforhold, borgerne bydes på den om morgenen stærkt trafikerede Klausdalsbrovej, særlig stykket mellem Buddinge Hovedgade og Gladsaxe Møllevej. Strækningen er både skolevej og børneinstitutionsvej, men der er ingen cykelsti, og de mange parkerede biler tvinger cyklisten ud midt på vejen.

Kasper Olesen
Vandkarsevej 57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top