Rigtige venner kan man regne med
Budgetter kan være svære at forholde sig til. Hvad betyder en halv million fra eller til i det store regnskab? På Møllegården betyder ½ million, at en del beboere fremover mod deres vilje må spise alene i stedet for sammen med andre.

Partierne i budgetforliget har besluttet at Møllegården skal spare på personalet til at følge beboerne til de fælles aktiviteter, til trods for at Møllegården er bygget, så det er svært for gangbesværede og demente selv at gå fra eget hjem til de fælles faciliteter.

Enhedslisten ønskede at fjerne besparelsen på den ½ mio., da budgettet blev behandlet. Man skulle tro, at andre i salen også kunne se, at det var småpenge sparet i forhold til konsekvenserne for de svageste ældre. Det ville da i det mindste være forventeligt at partiet, der bryster sig af at være de ældres venner og tale deres sag, Dansk Folkeparti, ville stå op for deres holdning?

I Enhedslisten ved vi, hvordan man kender sine rigtige venner. De nøjes ikke med at holde skåltaler. Rigtige venner kan man regne med, når det gælder. Budgetforliget viser, at de partier, som snakker fint om bedre forhold for de ældre, reelt prioriterer skattelettelser højere, når det virkelig gælder – på de ældres bekostning.

Rigtige venner siger fra på det rigtige tidspunkt. Hvad betyder ½ million fra eller til – når der samtidig er råd til skattelettelser?

 

 

Susanne Yazdanyar,  Byrådsmedlem Enhedslisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top