annonce
Så er der serveret ældremad på måtten
I nogen tid har jeg observeret ældre mad i vakuumpakket papir der står på måtten flere timer i min opgang hos en ældre medborger jeg blev bekymret for. Så jeg ringede til akut hjemmeplejen og de havde ikke pågældende person i deres system, men fandt til gengæld undertegnede for 2 år siden hvor jeg fik lidt […]

I nogen tid har jeg observeret ældre mad i vakuumpakket papir der står på måtten flere timer i min opgang hos en ældre medborger jeg blev bekymret for.
Så jeg ringede til akut hjemmeplejen og de havde ikke pågældende person i deres system, men fandt til gengæld undertegnede for 2 år siden hvor jeg fik lidt hjælp.
Men efter lang tids søgen fandt medarbejderen pågældende beboer, og det viste sig at beboeren var 14 dage på et plejehjem, og maden som blev leveret fra privat firma kendte de ikke til.
Så jeg hentede den ulækre mad med plastik og unævnelig indhold og ringede til firmaet, hvor de ikke havde fået besked fra nogen om at beboer ikke var hjemme i 14 dage. Jeg blev spurgt om jeg så ville melde til igen, når beboeren kom hjem. Nej det ville jeg ikke. Jeg havde bare været bekymret for en borger. Og da jeg så, hvad maden lignede, måtte jeg næsten kaste op.
Irma Henriksen
Gammelmosevej 75
2800 Kgs. Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top