- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Seniorer vil i arbejde

Mange mødt op da Senior Erhverv Hovedstaden holdt orienteringsmøde

Allerede fra morgenstunden var der tryk på, da Senior Erhverv Hovedstaden, der er et jobsøgningsnetværk for ledige over 50, gæstede Gladsaxe Hovedbibliotek. Mange var mødt op for at høre om foreningens arbejde og de mange aktiviteter, man kan tage del i. Nogle var lige blevet ledige, andre havde været ude af arbejdsmarkedet i længere tid, men fælles for alle var, at de meget gerne vil i job igen.
Der var masser af dialog, omgående tilmeldinger og tilsagn om at møde op til førstkommende informationsmøde i foreningens egen lokaler i Løngangstræde.
Et af Senior Erhvervs formål er at gøre seniorers kompetencer og kvalifikationer synlige for
rekrutteringsansvarlige ved at kontakte virksomheder. En af dem der kiggede forbi, var, produktchef Brian Pedersen, fra proff.dk i Søborg. Han fik en god snak med koordinator på projektet, Peter Ludvigsen og tilbød at komme ind og fortælle medlemmerne om brug søgemaskiner i arbejdet med at gøre henvendelser til virksomheder så ” skarpe ”og relevante som muligt.
Senior Erhverv er et frivilligt baseret jobsøgningsnetværk, der arbejder med at formidle job.
Det enkelte medlem bidrager med sine kompetencer, og foreningen fungerer som en slags ”rekrutteringsbureau” for virksomheder – en service, der er helt gratis.
Alene i 2013 kom 650 medlemmer i ordinært arbejde. Siden 2005 har Senior Erhverv været på Finansloven med midler fra SATS-puljen, og det er der en god grund til, for de skaber resultater, og får ledige seniorer i arbejde.
Læs mere på www.seniorerhvervdanmark.dk.