Sjov for børn i efterårsferien
trommetrolden.jpg
Hold efterårsferie på Gladsaxe Bibliotekerne, hvor du blandt andet kan opleve en fantastisk børnekoncert med Trommetrolden. Foto: Privat.
Mange aktiviteter på bibliotekerne

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis du ikke har fået planlagt resten af efterårsferien. På Gladsaxe Bibliotekerne er der masser af læsestof, inspiration og aktiviteter for alle aldre. Børnene kan lave animationsfilm, høre musik , se teater og tage på udflugt med biblioteket.
Lav din egen animationsfilm i Bibliografen onsdag 15. oktober klokken 10-14.
Du lærer at lave stop motion-film og give liv til sjove figurer ved at få dem til at se ud, som om de bevæger sig af sig selv.
Du kan selv arbejde videre på filmen derhjemme. Hent en gratis billet i Bibliografen og husk en madpakke på dagen.
Lørdag 18. oktober kl. 14.15 er der børneteater på Værbro Bibliotek. Der er gratis billetter på Værebro Bibliotek, men man skal være mindst 4 år for at opleve den dejlige forestilling om Bittebæk af Teater Dunkelblå. Forestillingen varer cirka 45 minutter.
Elsker du fantasy så kom med i biblioteksbussen til årets mest fantastiske bogmesse på Herlufsholm kostskole. Undervejs på turen vil der være underholdning og konkurrencer med de vildeste bogpræmier. Turen koster kun 40 kr for medlemmer af Klub Bib. Du kan melde dig ind i biblioteksklubben og købe billet på gladsaxe.dk/­bibliotek. Bussen kører fra holdepladsen bag Gladsaxe Hovedbibliotek lørdag 18. oktober klokken 10 og er tilbage samme sted klokken 19. Du skal være mindst 10 år for at hoppe ombord.
Trommetrolden byder på et magisk eventyr fuld af fantastisk musik og sære lyde søndag 19. oktober klokken 12 i salen på Hovedbiblioteket. Forinden er der brunch i Madbiblioteket for hele familien fra klokken 10. Koncerten+brunch (inkl. drikkevarer) koster 120 kr. for voksne og 60 kr. for børn. Man kan også tage direkte til koncerterne for 40 kr for voksne og 20 kr. for børn. Billetter kan købes på gladsaxe.dk/bibliotek senest 17. oktober klokken 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top