Søstre åbnede begravelsesforretning
Søstrenes-begravelsesforretning.jpg
Søstrene Anneth og Charlotte åbnede deres forretning i begyndelsen af oktober på Gladsaxevej 130. Foto: Privat
1.oktober åbnede ”Søstrenes Begravelsesforretning” på Gladsaxevej 130. Butikken ejes af Anneth Lyng, og hun driver den i samarbejde med sin Charlotte Fosgrau Jacobsen. Deraf navnet Søstrenes Begravelsesforretning.

Charlotte er eksamineret bedemand og kommer fra en lignende stilling i lokal området.. Anneth er uddannet inden for kontorområdet, hvilket giver det perfekte match. Anneth starter på bedemandsuddannelsen i april næste år.

Søstrenes Begravelsesforretning er en begravelsesforretning, hvor man satser på stor menneskelig kontakt – de ønsker tæt dialog, høj kvalitet og ikke mindst meget rimelige priser. I forretningen er der åbenhed om alt og det gælder også priserne, som de med sikkerhed ved er stærk konkurrence dygtige. Tjek blot hjemmesiden!

Søstrenes Begravelsesforretning er startet fordi, søstrene gerne vil være med til, at give pårørende en smuk og værdig afsked med deres kære. De kender desværre en del til det at miste og ved hvor vigtigt det er, at man som pårørende føler, at der bliver lyttet til ideer og tanker, og der bliver givet plads til, at man kan være så meget inddraget, som man selv ønsker. Lige præcis det, vil de gerne give videre til deres kunder.

Anneth og Charlotte ønsker at komme ud i lokalområdet, og har man lyst til en snak om løst og fast er man altid velkommen til at kigge forbi Gladsaxevej 130, eller ringe til dem så kigger de forbi . Telefonen er døgnbemandet, så der vil altid være nogen at træffe.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top