Stærkt forsvar bag succes
Håndbold-08-44-14.jpg
Sådan. En energiudladning af rang og en scoring fra fløjen af Gladsaxe HG, der ligner en oprykningskandidat. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe HGs damer vandt en stor sejr over Furesø i 3. division

I divisionshåndbold er det svært at vinde kampe, når man kun scorer 16 mål. Den sandhed måtte Furesø Håndbolds unge talentfulde 3. divisionshold i damehåndbold se i øjnene søndag eftermiddag i Gladsaxe Sportshal. Hjemmeholdet Gladsaxe HG vandt overbevisende med 26-16 efter 17-7 ved pausen.

På forhånd havde Gladsaxe HGs træner Morten Petersson frygtet opgøret: – Hvis deres unge piger havde fået lov til at løbe, så var det blevet svært. Men vores forsvar var helt oppe på dupperne. Anja Yde og Camilla F. Brodersen var eminente med deres parader, så Furesø-spillerne kom aldrig i gang.

Besværlighederne med at score for gæsterne blev understreget i de første 20 minutter, hvor de kun tre gange fik scoret på Mia Kindsbøl i målet. Gladsaxe HG havde anderledes succes i den anden ende med 14 scoringer. Effektive kontraløb ved Mette Løser og en uhyre sikker Pernille Duun på straffe sikrede det store forspring, som reelt holdt sig til slutfløjtet. Kun en lidt sløj start på 2. halvleg, hvor Gladsaxe HG kun scorede et enkelt mål på otte minutter åbnede en smule for spændingen.

– Vi prøvede også lidt forskellige ting i denne periode, og vores sejr var aldrig i fare. Vi har et godt hold med et par rigtig rutinerede spillere som forstår at løfte de yngre. Sejren over Furesø var vores hidtil bedste, og hvis vores forsvar kan fortsætte den gode linje, så kommer vi til at spille med om oprykning, forudser Morten Petersson.

På torsdag spiller Gladsaxe HG pokalkamp ude mod Lammefjorden, og på søndag skal klubben møde Nordbornholm på udebane.

Gladsaxe HG har kun lukket 63 mål ind i de første fire kampe og er som ubesejret placeret på andenpladsen i 3. division med syv point. Tredjepladsen indtages af ABs 1. hold. De vandt i weekenden med 29-22 på udebane over Team Arresø. ABs damer er de bedst scorende med 99 mål. På søndag tager AB imod Furesø i AB Hallen kl. 12.30.

Håndbold-07-44-14

Foto: Kaj Bonne.

Se mange flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top