annonce
Støtte til AB A/S
Intens debat på byrådsmødet

Hedder det AB i folkemunde eller AB Gladsaxe.

Det var en del af diskussionen, da byrådet onsdag aften besluttede, at børne- og kulturforvaltningen skal have mandat til at forlænge en økonomisk aftale med AB A/S.
Gladsaxe Kommune har fra 21. september 2012 til 20. september i år haft en partneraftale/sponsoraftale med Akademisk Boldklub Gladsaxe. Aftalen lød på 400.000 kr. pr. turneringssæson.
Den tidligere aftale har indeholdt en markedsføringsdel og en aktivitetsdel målrettet borgerne gennem aktiviteter. En ekstern rådgiver – Promovator A/S – har vurderet værdien af de enkelte elementer.
AB skulle til gengæld markedsføre navnet Akademisk Boldklub Gladsaxe på sin hjemmeside, på skilte på og uden for stadion, facebook, e-mails, kampplakater, kampprogrammer og via speakertjenesten ved hjemmekampe.
Der har været afholdt træningsseancer med spillere og trænere og børn i SFO og fritidsklub, og der har været invitationer til at overvære.
Især Kristian Niebuhr fra Dansk Folkeparti kunne slet ikke forstå, hvorfor kommunen går ind og støtter et privat firma.
-Hvis det gælder om at promovere Gladsaxe, så er der jo mange andre sportsklubber, der har Gladsaxe i navnet, sagde han.
Også Just Petersen fra Liberal Alliance stemte imod det fortsatte samarbejde med AB Gladsaxe, mens Tom Vang Knudsen fra Socialdemokraterne – og medlem af Gladsaxe-Heros bestyrelse – undlod at stemme.
Så nu kan forhandlingerne mellem AB Gladsaxe og kommunen gå i gang. Der er lagt op til en to-årig aftale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top