annonce
Svineri for 80.000 kr.
Miljøsvin-01-41-14.jpg
Driftsleder Rasmus Piil og hans folk fandt også jordbunker tæt på Skovbrynet Station, hvor biler havde været langt inde på marken for at hælde jord af. Foto: Kaj Bonne.
”Skovsvin” slår til ved Skovbrynet

Forrige weekend blev der smidt adskillige bunker jord af i naturen i området ved Frederiksborg, Skovbrynet og Helmsvej. Umiddelbart ligner det overskudsjord fra udgravningen af en kælder eller noget i den stil.

Torsdag morgen blev jorden hentet af kommunen, så der igen ser ryddeligt ud i området.

-Umiddelbart vil jeg vurdere oprydningen til at koste 80.000 kr. – og det er konservativt sat, siger driftschef Rasmus Piil fra Gladsaxe Kommune.

-Og den udgift skal betales af kommunen. De penge kunne godt være brugt på mere konstruktiv måde, siger Rasmus Piil.

-Jorden skal afleveres nos Norrecco på Prøvestenen (de tager sig af miljøbehandling af jord), og det koster 600 kr. for hver ton. Og det drejer sig vel om 80 ton i alt. Dertil kommer så udgiften til vognmænd, for det er så stor en opgave, at det kan vi ikke magte i kommunalt regi, siger Rasmus Piil.

-Vores personale havde ikke observeret noget forrige fredag, men mandag morgen så de jordbunkerne, der var spredt ud i mange bunker på forskellige steder. Det er sket i weekendens løb, så vi vil jo gerne have vidner. Bøderne for den slags forseelser er skærpet dramatisk, men det kræver jo, at vi finder synderne, siger Rasmus Piil.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top