annonce
Teenagere bliver i volleyballklub
Kvalitet i træningen stopper frafald

Generalforsamlingen torsdag den 2. oktober i Lyngby-Gladsaxe Volley gav fortsat solid opbakning til klubbens ungdomskoncept: Kvalitet, kvalitet og kvalitet.
Ca. 50 tidligere kids-piger blev for et år siden teen-spillere, og næsten alle spiller fortsat. Med det velkendte store frafald af unge i mange sportsgrene, så kan klubben være meget stolt over at have attraktive tilbud, som fastholder spillerne i klubben. Der satses på at tilbyde kvalitet til alle spillere uanset alder, niveau og ambitioner, og det har vist sig bæredygtigt. Kontraktspillerne og andre spillere fra volleyligaholdet er trænere for teen-pigerne, og dette har medført gode kvalitative tilbud på alle holdene, fordi der er tale om trænere, som selv er solidt skolede fra bl.a. college i USA.
På ungdomssiden kulminerede sæsonen med, at DU14 pigerne vandt Danmarksmesterskabet i en finale med en mængde tilskuere, som mange volleyligahold ville misunde. Tidligere på året vandt et af de andre DU14-hold pokalmesterskabet, hvilket viser, hvor utrolig stærke klubben er i årgang 2000 i pigerækken.
Teen-ansvarlig Carsten Olsen fortæller også, ”at for damesenior og herresenior oplever vi bedre integration mellem etablerede ældre spillere og de ældste teen-spillere. Dette skifte er et kritisk tidspunkt i fastholdelsen af de unge i sportens verden, som vi i Lyngby-Gladsaxe Volley satser meget hårdt på. Vi tror på, at unge mennesker udvikles godt i foreningsmiljøet med sport og samvær som omdrejningspunkter.”
På kidssiden er Buddinge rigtig godt kørende under ledelse af fire tidligere topspillere, hvor mændene fortsat er aktive på vores herrehold i 1. division. I Engelsborg er vores herre-talent-spillere trænere for kidsholdene, så de betaler tilbage fra årene, hvor de selv var kidsspillere.
Der var på generalforsamlingen genvalg til formand Mikkel Eriksen, næstformand Jan Kold, kasserer Erik Hansen og bestyrelsesmedlem Thomas Skogemann – og Michael Winther er nyt medlem i bestyrelsen. Der er således repræsentanter fra alle niveauer i klubbens bestyrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top