Unge filmkunstnere
animation-024.jpg
Daniella og Laura havde totalt styr på det der med at lave animationsfilm. Og de er altså kun 8 år. Foto: Niels Rasmussen
Animationsworkshop i Bibliografen

Fantasien fik virkelig lov til at folde sig ud, da 10 små filmkunstnere i onsdags var på et lille kursus i at lave animationsfilm i Bibliografen.

Der var rift om pladserne, så det var ærgerligt, at seks ud af de 16 tilmeldte ikke udnyttede den plads, som de havde fået tildelt, da billetterne blev fordelt.

Men for de 10 fremmødte blev det en stråelende dag, hvor de fik vist, at de i den grad er fortrolige med computere og i den grad kan få gode ideer.

Nogle af børnene havde valgt at lave figurer i modellervoks. Der skal tages 12 billeder for at lave bare et sekunds film, så figurerne skulle flyttes og modelleres lidt om for at få bevægelse og flow i fortællingerne. Men som d et dog gik.

Daniella og Laura fra Grønnemose Skole arbejdede sammen, og det klarede de i fin stil. Både når det gjaldt om at lave figurer og om at lave en lille film.

Man kan gå ind på dfi.dk – filminstituttets hjemmeside og finde frem til programmet under Film x. Så skal der ydermere bruges et lille webkamera, og så er man i gang.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top