2 SM-titler og 7 medaljer
sm.jpg
Keiran Araza i en "Spread Eagle". Foto: Privat.
Skøjteløbere høstede voldsomt i Hørsholm

Hørsholm Skøjtearena var i weekenden rammen for årets Sjællandsmesterskaber i kunstskøjteløb.

Gladsaxe Skøjteløberforening havde 10 løbere med og de 7 kom hjem med medaljer.

Linus Colmor Jepsen vandt guld i Novice M, drenge, og Leonora  Colmor Jepsen, der lige er rykket op i Junior Damer M, blev en meget overbevisende  vinder af sin række. I sit korte program havde hun ganske vist et grimt styrt, som kostede mange point, men hun lå alligevel et mulehår foran konkurrenterne før det lange program.   I det lange program satte hun tingene på plads og sluttede med 105,62 point              ( personlig rekord)  godt 19 point over nr. 2. Sofie Silke Viggers blev bronzevinder.

Keiran Araza, senior M herrer, og Mia Machholm, Novice M piger, viste begge solide præstationer og vandt sølv i deres respektive rækker.

Med sjællandsmesterskaberne som opvarmning tager 5 af Gladsaxes mesterskabs- løbere i begyndelsen af uge 46 sammen med træner Susanne Hedegaard Andersen af sted til Graz i Østrig for at deltage i en international skøjtekonkurrence: Ice Challenge & Leo Scheu 2014.

Forude venter DM og Danmarks-cup, i hhv. december og januar.

 

Gladsaxes placeringer ved Sjællandsmesterskaberne og SjællandsCup: Guld: Linus Colmor Jepsen, Novice M, drenge, (13-15 år), Leonora Colmor Jepsen, Junior damer M, (15-19 år), Mie Søgaard,  Junior damer, K1 (15-19 år)

Sølv: Keiran Araza, Senior herrer, Mia Machholm, Novice M piger ( 13- 15 år), Line Quang Bradtberg, Novice piger, K2 (13-15 år)

Bronze: Sofie Silke Viggers: Junior damer M,

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top