350 gymnasieelever klar til Operation dagsværk
23 klasser fra Gladsaxe Gymnasium bakker op om projektdagen

Operation dagsværk 5. november får massiv opbakning fra eleverne på Gladsaxe Gymnasium. Ud af de ca. 40 klasser på gymnasiet har 23 klasser med 350 elever meldt sig for at yde en indsats.

-Det er en positiv udvikling for GG, som de seneste år har haft OD, men uden at eleverne tilmeldte sig og bare holdt fri, siger Signe Marie Korning Andersen på vegne af OD-udvalget.

.- Der er jo sådan, at eleverne ikke skal i skole på Operation Dagsværk-dagen, men i stedet skal ud og arbejde frivilligt for at tjene 300 kr. til projektet, som i år er homoseksuelles rettigheder i Kenya. Eleverne kan både hyres af private og virksomheder.

– På selve OD-dagen holder vi en OD-café på GG, for alle der har været ude og arbejde for Operation Dagsværk. Her kommer der til at være musik, menneskeauktioner, lotterier, speeddating og meget mere.

Du kan kontakte os på denne mail eller på et af disse numre 29 88 44 41 eller 24 67 00 97.

Der er mange der har fundet arbejde via jobbanken på OD’s hjemmeside. På jobbanken kan både firmaer og private oprette jobannoncer.

Mange af de lokale erhvervsdrivende har allerede støttet projektet ved at donere gaver/præmier til et lotteri, vi afholder, fortæller Signe Marie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top