- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Bevægelse, bolde og borde

Gladsaxe i bevægelse’ arrangerede megastævne i bordtennis på Grønnemose Skole

Børn alle vegne med bat i hænderne på Grønnemose Skole. Nok også på nogle områder, hvor de ikke burde have fordrevet ventetiden, mens vennerne og konkurrenterne indtog bordene til et stort bordtennisstævne for SFOerne i Gladsaxe Kommune.

19 borde var i gang samtidig, og arealet uden for aulaen måtte tages i brug, så alle kunne spille. Og der blev spillet. Der blev servet, returneret, smashet og loopet til den store guldmedalje. Men det vigtigste var ikke at vinde. Hovedformålet er at leve op til den nye skolereform og bringe børnene til fysisk aktivitet.

– Bordtennis har været på programmet i adskillige år, og det har altid været en af de største aktiviteter på linje med pokalfodbold og svømning. De foregående år blev stævnet arrangeret fra kl. 14 til 16 og udelukkende for 1. til 3. klasse, men i år har vi på grund af skolereformens muligheder kunnet udvide, så børnene spiller fra kl. 12 til 16. Og i år har vi også fået mellemtrinet med fra 4. til 6. klasse, siger Linda Bjørnskov, der kommer fra SFOen i Bagsværd og er med i Sportsudvalget under ’Gladsaxe i bevægelse’, der arrangerer begivenhederne i løbet af året.

Floorball, høvdingebold, svømning, pokalfodbold, idrætsdagen, storbørnehaveklassedag og håndbolddagen i AB-hallen i vinterferien er også blandt de mange aktiviteter, som skal bringe børnene i bevægelse.

Bordtennis-01-47-14

Foto: Kaj Bonne. Se flere på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk