annonce
Det var ikke værst
Politi-razzia-04-45-14.jpg
Skat og Politi kontrollerede 365 køretøjer i Gladsaxe ved aktionerne i Værebro og Høje Gladsaxe, og det blev til 23 sager. Foto: Kaj Bonne.
Politiaktion I Gladsaxe viste kun få grove forseeelser lokalt

Seks blev taget for spirituskørsel, seks blev taget for at køre i narkopåvirket tilstand.

Det var tallene, da Vestegnens Politi i onsdags afviklede en færdselsaktion på 11 steder i hele regionen.

-Vi kontrollerede i alt 1.988 køretøjer, og der blev optaget rapport i 269 sager. Det synes jeg faktisk er et voldsomt tal. Og antallet af påvirkede bilister på en onsdag er bestemt ikke rar læsning, siger politikommisær Erik Radmer Jensen, leder af færdselssektionen i Københavns Vestegns Politi.

I Gladsaxe blev der kontrolleret køretøjer ved 16-tiden på værebrovej og ved 19-tiden og fremefter ved Høje Gladsaxe.

Og her var tallene ikke helt så slemme.

En spiritusbilist er en for meget, men i løbet af den lokale aktion her i kommunen blev det faktisk kun til netop en spiritusbilist i Høje Gladsaxe.

-I Gladsaxe stoppede vi 180 og 185 køretøjer på de to steder i samarbejde med Skat, Fødevarestyrelsen og Taxanævnet. Der var en del sager med manglende brug af sikkerhedsseler, manglende kørekort eller glemte kørekort, og vi beslaglagde to køretøjer og inddrog nummerplader, siger Erik Radmer Jensen.

I Værebro kunne man opleve det statistisk set meget sjældne, at to biler lige efter hinanden kørte uden nummerplade foran. Den ene bilist havde allerede papirer med forklaring klar, mens han var ved at stoppe sin bil. I Gladsaxe blev det til 23 sager (11 og 12)

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top