Annonce
Drømmehug gav 3. sejr i træk
AB-Emil-Farver-01-32-14.jpg
ABs matchvinder Emil Farver bankede sejren hjem i overtiden mod Fredericia, så nu er AB foreløbig ude af farezonen. Foto: Kaj Bonne
Emil Farver sendte AB Gladsaxe over nedrykningsstregen

Stadionuret viste 90.20, da AB Gladsaxes venstre back Emil Farver fik den udmærkede ide at forsøge sig med et langskud fra 30 meters afstand. Han ramte bolden perfekt, og den strøg afsted mod det fjerneste målhjørne og dykkede på det rigtige tidspunkt, så Mads Markfoged i Fredericias mål var chanceløs. 1-0 til AB Gladsaxe, der for tredje kamp i træk kunne forlade banen som vindere. 2-0 mod HB Køge, 4-2 mod Roskilde og 1-0 mod Fredericia har givet tro på at holdet kan undgå nedrykning. Og placeringen som nummer næstsidst er overladt til Vejle. AB Gladsaxe rykker i hvert fald en lille uges tid op på en placering næsten midt i tabellen, inden der sluttes af for i år med udekampen på søndag imod Vendsyssel. Det var helt unødvendigt, at AB Gladsaxe skulle holde de knap 700 tilskuere på pinebænken i halvanden time. Hjemmeholdet var suverænt mest i boldbesiddelse, og det overtag burde have udmøntet sig i en eller flere scoringer. Men lige her kneb det gevaldigt med at komme til afslutninger. Younes Namli og Linus Olsson lagde ud som hvirvelvinde, og det blev til nogle ret nærgående forsøg de første 10 minutter. Men derfra gled det ud i for meget nipseri, hvor der lige blev taget en ekstra dribling for meget, så Fredericia kunne komme på plads i forsvaret. Det var mere end tydeligt, at Fredericia, der også ligger i den tunge ende af rækken ikke skulle satse for meget. Det ene point skulle forsvares, og skulle der så dukke en chance eller to op, kunne det måske resultere i et heldigt mål. Den kontrollerede defensiv var lige ved at blive belønnet indtil Emil Farver fyrede løs. AB Gladsaxe fik det nemmere i 2. halvleg, da Jesper Christiansen fik sit andet gule kort. Dommer Benjamin Helm Svedborg mente, at det var et forsøg på at filme sig til et straffespark. Andre mente, at Fredericiaspilleren bare gled på den smattede bane.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top