Eksplosiv udvikling i Håndværkerforeningen
håndværk.jpg
Næstformanden for Gladsaxe Håndværkerforening Søren Muldgaard overrækker . Foto: Privat.
Håndværkernes bankospil sprængte – igen - alle rammer.

Der er ingen medlemskrise hos de lokale håndværkere. Medlemmerne er strømmet til siden 100 års jubilæumsåret 2013. Det betød, at foreningens årlige bankospil allerede sidste år måtte rykke ud fra de vante omgivelser i håndværkernes hus for at få plads til alle de nye medlemmer. I år var den gal igen 110 tilmeldte medlemmer med ledsagere, det største tal nogensinde, fik plads ved bordene i Medborgerhuset. Flere måttet gå forgæves. Så til næste år skal bestyrelsen finde et nyt lokale med plads til alle. Et nyt bankoudvalg havde knoklet for at stable et gigantisk bankoarrangement på benene. Og sikken en stemning og fest de fik skabt. De fleste var som sædvanligt enige om at de havde de forkerte tal på deres egne bankoplader. At opråberen trak de forkerte numre og at det hele tiden var det samme bord der løb med gevinsterne. Kunne man ikke vinde på de elendige spilleplader, kunne man være heldig at vinde på entrebilletten, lotterierne eller måske redde sig en sidegevinst. Præmieudbuddet var stort fra flæsk, stege og ænder til fugemasse, serviceeftersyn på bilen og sparepærer doneret og købt hos de lokale leverandører. Siden 1980 har Gladsaxe Bladet hvert år sponseret hovedgevinsten en kæmpe gavekurv. I år blev kurven vundet stående, efter nye uforklarlige regler og et bankospil hvor kun de der havde pladen fuld måtte sætte sig. Vinderen blev den spiller der sidst fik pladen fuld og satte sig ned. Den heldige blev Linda Schou.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top