Farvel til læsebriller
kirurg.jpg
Jannik Boberg-Ans vil fortælle om muligheden for at få skiftet linser ud. Foto: Privat.
Linseudskiftning kan være løsningen

Når EuroEyes holder infoaften i TV-Byen i Gladsaxe 18. november, kan københavnere høre om, hvordan man med en ny behandlingsform permanent kan befri dem for læsebriller.
Den teknologiske udvikling har i de seneste år gjort det muligt at smide læsebrillerne ved hjælp af en såkaldt linseudskiftning. Behandlingen foregår ved, at den slidte naturlige øjenlinse udskiftes med en kunstig og fuldt funktionsdygtig linse, der holder resten af livet. – Der er sket en revolution for dem, der gerne vil af med læsebrillerne.
-Takket være de nyeste trifokale linser kan folk med alderssyn opnå et mere perfekt resultat end nogensinde før – og priserne skræmmer næppe, hvis man er vant til at købe briller med glidende overgang, fortæller Jannik Boberg-Ans, cheflæge hos EuroEyes. I København driver EuroEyes øjenklinik hos privathospitalet Aleris-Hamlet på Gyngemose Parkvej i Søborg.
– Linseudskiftningen er en afprøvet operationsform, der er stort set risikofri, og hos EuroEyes har vi forfinet behandlingen, så vi er blandt de absolut bedste. Vores kirurger har mange års erfaring, og vi mærker i øjeblikket en større og større efterspørgsel på operationen, der befrier danskerne for deres læsebriller, siger Jannik Bober-Ans.
Sammen med sine kolleger står øjenkirurgen klar til at fortælle nærmere om linseudskiftning, når EuroEyes 18. november holder infoaften i den gamle TV-Byen.
Du kan – gratis og uforpligtende – høre mere om mulighederne for at få en linseudskiftning, når EuroEyes afholder infoaften i TV-Byen den 18. november fra klokken 19.00 til 21.00. På aftenen vil de fremmødte have mulighed for at stille spørgsmål til Jette Birkedal. Tilmelding skal ske på www.euroeyes.dk/infoaftener eller tlf. 7027 4553.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top