- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Fjerde sejr på stribe

At efterårssæsonen i den næstbedste danske fodboldrække er slut for AB Gladsaxes vedkommende, er både godt og skidt. AB går til vinterpause med en positiv attitude efter fire sejre på stribe, og det gør vintertræningen noget morsommere. På den anden side afbrydes AB midt i en sejrsstime, der i søndags fortsatte med en sejr på 1-0 på udebane over Vendsyssel FF.

AB var uden de skadede Matti Olsen, Rasmus Mathiesen og Jonas Troest, og forrige uges matchvinder Emil Farver havde karantæne. At det så alligevel lykkedes at besejre rækkens nr. 3 og oprykningskandidaterne fra Hjørring er både overraskende og imponerende. Måske det også havde en gunstig effekt på ABerne, at de stillede veludhvilede op, fordi de valgte at overnatte i Hjørring i stedet for at rejse på kampdagen.

AB var i store dele af kampen under pres, men der blev kæmpet hårdt i eget felt. Og 17 minutter før tid sendte Younes Namli de tre point til Gladsaxe, da han fra kanten af feltet afsluttede en lang løbetur med et fladt venstrebensskud, der strøg forbi den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen i vendelboernes mål. Vendsyssel kæmpede energisk for udligning og havde i kampens slutning et skud på overliggeren, men det lykkedes Jannich Storch at holde sit mål rent.

AB er nu rykket op på 7. pladsen med 20 point. Der resterer et par udsatte kampe i NordicBet Ligaen, så AB kan overhales af både Fredericia og Brønshøj, men det kræver, at de begge vinder deres opgør mod AGF. Netop AGF indleder AB forårssæsonen imod den 15. marts på Gladsaxe Stadion.