Gelænderet bør tilbage
Sti-47-14.jpg
Den stejle sti mellem Holmevej og Mars Allé mangler gelænder efter asfaltarbejde. Foto: Kaj Bonne
På den stejle sti, der går fra Mars Allé til Holmevej, var der et jerngelænder på det sidste stejle stykke ned til Holmevej.

Nu er det fjernet, efter at der er lagt ny asfalt på. Jeg har ringet til Teknisk Forvaltning i Gladsaxe Kommune og klaget over det, men uden resultat. De siger, at de vil se på det, men der er endnu ikke sket noget. Det er jeg ked af, for jeg bruger stien tit, når jeg vil gå en tur ned til mosen.

Det er uansvarligt at fjerne gelænderet over for os ældre og dårligt gående. Hvad kan der ske til vinter, når sne og frost lægger sig på stien? Vil kommunen have på sin samvittighed, at folk eventuelt falder og brækker både arme og ben? Et gelænder kan vel ikke vælte finansbudgettet?

Gudrun Nielsen
Søborg

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top