annonce
Gik fra hilsen til sejrsråb
Kulturlederprisen-02-45-14.jpg
Lars Abel, formand for Folkeoplysningsudvalget, Edel Trolle, modtager af kulturlederprisen, Line Græse Fleron, modtager af ungdomslederprisen, og borgmester Karin Søjberg Holst under prisuddelingen i tirsdags. Foto: Kaj Bonne .
Pigespejder hyldet da hun modtog ungdomslederprisen

– Vi har en tendens til at være delt op i badmintonfamilien eller spejderfamilien. Denne aften giver mulighed for at hilse på andre.

Lars Abel (C), formand for Folkeoplysningsudvalget, sagde i sin velkomsttale, at et væsentligt formål med udvalgets årlige møde med foreningerne i Gladsaxe er, at lederne mødes på tværs.

Rundt om i byrådssalen i tirsdags sad de forskellige foreninger samlet i klumper, og det var det, Abel havde bemærket. De Grønne Pigespejdere tog Abel på ordet og hilste pænt ud imod de andre foreningsgrupper. Og få minutter senere fik de mere at glæde sig over, da deres leder Line Græse Fleron modtog Gladsaxe Kommunes ungdomslederpris. Spejderne brød ud i deres ’sejrsråb’.

Borgmester Karin Søjberg Holst (A) nævnte i sin begrundelse, at Line Græse Fleron er en ener og en særdeles omsorgsfuld leder, der trods sin unge alder har haft en årelang lederkarriere hos De Grønne Pigespejdere.

Den 22-årige ingeniørstuderende Line Græse Fleron lagde i sin takketale vægt på, at man inden for spejderbevægelsen har mulighed for at dyrke de færdigheder, som man ikke kan måle i folkeskolen.

Gladsaxe-gruppen er i dag landets største gruppe inden for De Grønne Pigespejdere: – Alene i år har vi fået 15 nye piger som medlemmer, så vi nu i alt er 120 medlemmer.

-Vi har 55 piger fra 0. til 3, klasse, og 40 medlemmer fra 4. til 9. klasse, fortæller Line Græse Fleron, der begyndte som spejderleder allerede som 13-årig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top