Gladsaxe dansk mester i fjernvarme
Over 3.500 Gladsaxe-familier sagde i 2013 farvel til olie eller naturgas

Gladsaxe Fjernvarme er glade for den store interesse blandt kommunens borgere. For jo flere, der kobler sig på de nye varmerør under jorden, jo billigere bliver det for den enkelte familie. Og jo bedre er det i sidste ende også for miljøet. Hver gang en husstand i Gladsaxe udskifter oliefyr med fjernvarme, får naturen næsten 5 ton mindre CO2 at døje med. Det svarer til at spare miljøet for en biltur på 25.000 km.

Danmark er i øvrigt et af de lande i verden, hvor de fleste boliger er opvarmet med fjernvarme. Mere end hver anden dansker hygger sig inden døre med energi fra fjernvarmenettet. Vi er kun overhalet af Island, hvor man ikke behøver den lune islændertrøje indendørs. Her er alle indbyggerne rigeligt forsynet med fjernvarme – hentet direkte op fra de varme kilder i vulkanøens undergrund.

Gladsaxe Fjernvarme er i fuld gang med at udbygge fjernvarmenettet i Gladsaxe, så endnu flere kan få glæde af den billige og miljørigtige varme. Næste etape gælder Søborg Hovedgade, de omkringliggende villakvarterer plus Gladsaxe Erhvervsområde. Gravearbejdet er allerede begyndt og fortsætter til 2016. Alle, der bor i de nye fjernvarmeområder får besked fra Gladsaxe Fjernvarme, når udbygningen nærmer sig deres kvarter.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top