Gladsaxe-Hero snublede igen
HERO-02-46-14.jpg
Frederik Vendelbo spillede kamp nummer 100. Det blev ikke til et mindeværdigt resultat. Foto: Kaj Bonne.
Klubben tabte til Lundtofte, der scorede sejrsmålet i overtiden

Pænt efterårsvejr. God stemning i på balkonen i klubhuset. Blomster til 100 kamps-jubilaren Frederik ’Frede’ Vendelbo. Mål til 1-0 efter bare fem minutter. Alt tegnede lyst for Gladsaxe-Hero, der inden lørdagens serie 1-kamp mod Lundtofte blot havde få to point de foregående fem kampe.

Fra start var Lundtoftes højre forsvarsside åben som en motorvej, og det gav i løbet af de første ti minutter adskillige farlige friløb til Frederik Vendelbo og David Ledstrup. Begge var da også med i målet, da Gladsaxe-Hero kom på 1-0 ved Kristijan Koropanov. Men så gik der grus i maskineriet. Lundtofte udlignede midt i 1. halvleg, bragte sig på 2-1 i starten af 2. halvelg. David Ledstrup udlignede efter en times spil.

Det lignede uafgjort, men pludselig eksploderede kampen. Med fire minutter igen kom gæsterne på 3-2. To minutter senere udlignede Martin Nygaard til 3-3. Kunne der ske mere? Ja, i overtiden scorede Lundtoftes Mads Thygesen sejrsmålet efter hjørnespark og efterfølgende klumpspil. Gladsaxe-Hero-træner Tom Nielsen lignede en tordensky og gik alene med bestemte skridt mod omklædningsrummet.

Der bliver noget at tale om i vinterpausen. For to kampe siden lignede Hero en oprykningskandidat, men er nu faldet ned som nr. 8.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top