Hvor mange er nok?
På forsiden af Gladsaxe Bladet 4. november skriver Jeppe Bruus (S): ”Der er grænser for, hvor mange flygtninge vi kan modtage. Men dem, der kommer til Danmark, skal behandles anstændigt og ordentligt .” Det ligner en positiv udmelding, men det er det ikke, for hvor mange er nok? Er det 40.000? 80.000? eller måske 120.000? Og har de krav på familiesammenføring…?

Sandheden er, at socialdemokraterne ikke vil være med at sætte en konkret grænse for antallet af flygtninge. Når man kombinerer det med, at socialdemokraterne heller ikke vil regne på, hvad det koster, eller bare kontrollere indrejsende ved vores grænser, så har vi opskriften på en katastrofe. Det er både uforståeligt og helt unødvendigt.

Vi bør straks anlægge en veldefineret omkostningsbaseret asylpolitik. Det betyder, at vi bør beslutte, hvor mange skattekroner, vi maksimalt vil bruge på asylansøgere pr. år. Da vi desuden ved, at vi får mest for pengene i nærområderne, så er det uetisk kun at hjælpe få her i Danmark, når vi kan hjælpe mange flere for de samme penge tættere på asylansøgernes hjemlande.

Jeg vil hellere betale til driften af et asylcenter i: Saudi Arabien, Kuwait eller Qatar, end jeg vil have, at der kommer til at ligge et her i Gladsaxe. Det er uklart for mig, hvad Jeppe Bruus (S) og borgmester Karin Søjberg Holst (S) mener.

Kristian Tørning
folketingskandidat for Dansk Folkeparti

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top