annonce
Indbrud i lejlighed på Aldershvilevej
Torsdag 30. 10. fra kl. 13.45 til kl. 23 opbrød en tyv et vindue til en lejlighed på Aldershvilevej,

 

kravlede ind og stjal bl.a. smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48. Alarm skræmte indbrudstyv på Daltoftevej

Fredag 31.10.kl.19.30 forsøgte en tyv at bryde en terrassedør og et vindue op til en villa på Daltoftevej men blev tilsyneladende skræmt væk, da en tyverialarm gik i gang. En kvik nabo var hurtig fremme, men da havde tyveknægten taget benene på nakken. Kældervindue brudt op på Buddingevej

Fredag 31.10. kl. 22.17 truede to maskerede røvere personale med kniv i Netto på Sydfrontvej til at udlevere cigaretter, hvorefter de stak af. De beskrives som:

A: Mand, anden etnisk end dansk, 17-23 år, 175-185 cm høj, brun hudfarve og almindeligt bygget. Iført en elefanthue, en jakke med blå skulder og hvid stribe over bryst, sorte bukser og sorte sko med hvid sål. Talte dansk med accent.

B: Mand, 17-23 år, 175-183 cm høj, almindeligt bygget. Var maskeret og iført sort jakke, sorte bukser og sorte sko med hvid sål. Talte dansk med accent.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top