Indsamlingsrekord
Gladsaxeborgere gav 255.000 kr. til Dansk Flygtningehjælp

 ”Det har været en rigtig god indsamling i Gladsaxe. Et rekordstort antal borgere, nemlig 262, gav 3 timer af deres søndag og var på gaden i for at hjælpe verdens flygtninge. Jeg er glad for og rørt over den store opbakning til vores arbejde, og de indsamlede kroner kommer til at gøre en kæmpe forskel for flygtninge verden over,” siger Erik M. Kjær.

Pengene fra indsamlingen gør det muligt for Dansk Flygtningehjælp at handle hurtigt og hjælpe der, hvor der er mest brug for det, når katastrofen rammer. F.eks. er der lige nu et stort og akut behov blandt flygtninge fra Syrien, Sydsudan og Den Centralafrikanske Republik.

”Oktober måned har været travl, og vi har knoklet med at finde så mange indsamlere som muligt. Derfor er det altid rart at nå i mål med et godt resultat,” siger Erik M. Kjær. Indsamlerne kunne nyde kaffe, pebernødder, vand og frugt doneret af Irma på Stengårds Allé før og efter deres store indsats.

I løbet af søndagen samlede frivillige danskere ind i hele landet. I Gladsaxe blev der samlet 255.000 kroner ind.

Hvis du ikke var hjemme i søndags, har du stadig mulighed for at donere penge til indsamlingen. Du kan sende en sms med teksten ”flygt100” til 1919 og støtte med 100 kr. Priserne er donationsbeløb + alm. sms-takst eller trafik-takst. Du kan også støtte online eller læse mere på www.3-timer.dk.

 

Fakta

Der er godt 50 millioner flygtninge og fordrevne i verden. Størstedelen af dem befinder sig i deres nærområde – verdens fattigste og mest krigshærgede regioner. Dansk Flygtningehjælp yder hvert år akut nødhjælp og langsigtede løsninger til mere end 2 millioner flygtninge og fordrevne i mere end 30 lande.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top