Kontant forsvar giver succes
GladsaxeHG-AB-04-46-14.jpg
Man plejer først at bytte trøjer efter kampen, men her tager ABs forsvar lidt for godt i modstanderen fra Gladsaxe HG. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe HGs stærke damer gav heller ikke megen plads til AB

Der var begrundet håb om at få en god håndboldkamp at se i Gladsaxe Sportshal i lørdags, da Gladsaxe HG og AB mødtes i et topopgør i damernes 3. division. AB mødte nemlig op med divisionens bedste angreb, og Gladsaxe HGerne havde rækkens bedste forsvar. Da slutsignalet lød, viste det sig, at det blev en sejr for både de offensive og defensive kvaliteter – dog med Gladsaxe HG som klart bedst til begge dele.

  1. halvleg var intens og jævnbyrdig og sluttede 9-9. Begge forsvar bevægede sig godt og lukkede af for afslutninger. I pausen besluttede hjemmeholdet HG at tage en tand hårdere fat i forsvaret. Det gav straks bonus. Gladsaxe HG kom på 13-10, og AB skulle bruge for mange kræfter for at komme på 13-13. I de sidste 22 minutter var det næsten umuligt for gæsterne at bryde igennem. Gladsaxe HGs sejr blev på 25-17, men kampen var dog langt mere lige, end resultatet antyder.

Hos Gladsaxe HG leverede især Mette Hansen (otte mål) og Louise Herlevsen (seks mål) gode præstationer i angrebet, mens Camilla Fangel Brodersen og målvogter Mia Kinsbøl glimtede i forsvaret. Hos AB var Freja Holm fremtrædende som både spilfordeler og skytte, og i målet stod Katja Olsen også godt, indtil Mette Hansen begyndte at lege kispus med gæsternes forsvarsspillere.

Gladsaxe HGs træner Morten Petersson var særdeles tilfreds: – Vi havde taget Mette Hansen med fra 2. holdet, fordi AB dækker offensivt op, og Mette har et godt overblik. Det gav pote i 2. halvleg. Det lader til, at vores modstandere bliver møre i løbet af 2. halvleg, fordi vores forsvar er så kontant. På søndag møder vi hjemme Hørsholm-Usserød/Kokkedal. Det er en kamp, som vi skal vinde, men vi skal holde benene på jorden og fokusere på kampen.

resund fører divisionen med maksimpoint 12, Gladsaxe HG har 11 og AB, der møder Lyngby hjemme på lørdag, har ni point på tredjepladsen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top