annonce
Kunstræsbane klar
Arbejdet på Skovdiget sættes i gang midt i marts

Hovedprojektering inkl. myndighedsgodkendelse pågår frem til årsskiftet. Projektet sendes i udbud medio januar 2015, og en licitation vil ske medio februar 2015. Anlægsarbejderne forventes igangsat medio marts 2015 med en forventet ibrugtagning medio juni 2015.

Det vil ikke være muligt at fremme arbejdet væsentligt, men hvis vejret bliver gunstigt, kan der evt. blive en reduktion af anlægsperioden på 2-3 uger.

Det var i den afsatte anlægsramme forudsat, at det eksisterende belysningsanlæg kunne genbruges ved at flytte et par af de nuværende master, men det undersøges, om det kan være muligt at etablere et nyt mere hensigtsmæssigt belysningsanlæg inden for anlægsrammen.

Børne- og Kulturforvaltningen undersøger, om der er sikret tilstrækkeligt lys på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top