Ny og bedre hjemmeside
Frank Dalgaard (LA) spurgte i sidste uge, hvorfor det var nødvendigt at skifte Gladsaxe Kommunes gamle hjemmeside ud. Det er der tre gode grunde til

1. Den gamle hjemmeside lå på en teknisk platform, som ikke længere blev udviklet eller serviceret.

2. Halvdelen af danskerne går dagligt på internettet med mobiltelefon, og tallet stiger dramatisk. Men den gamle hjemmeside understøttede ikke tablet og mobiltelefon.

3. Søgefunktionen fungerede dårligt og var arbejdskrævende, da den var afhængig af den enkelte redaktørs indsats for at vælge relevante søgeord, mens den nye søgefunktion er intelligent, så resultaterne automatisk tilpasser sig efter, hvilke resultater borgerne vælger, når de søger. Samtidig giver søgefunktionen mulighed for manuelt at vægte vigtige visninger.

Derfor var det nødvendigt og uundgåeligt at Gladsaxe Kommune skulle have ny hjemmeside. Ved samme lejlighed er der så blevet ryddet op i indholdet, der er kommet et nyt og tidssvarende design. Vi har taget udgangspunkt i brugernes adfærd i opbygning og udseende, og det er blevet nemmere og hurtigere for redaktørerne at lægge indhold på. Siden har kostet knapt 1,3 millioner kroner og de slogans, som FD kritiserer, udspringer af den Kommunestrategi, som 24 ud af Byrådets 25 medlemmer netop har vedtaget for, hvordan Gladsaxe skal udvikle sig de kommende år.

Ulla Baden Kommunikationschef
Gladsaxe Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top