annonce
Nye sejre til AB og Gladsaxe HG
Begge håndboldklubber er med i toppen af 3. division

ABs damehold vandt på ny og fastholder tredjepladsen i 3. division. Bagsværd-holdet sejrede i søndags i en rodet håndboldkamp mod HUK på udebane med 19-17. Playmaker Freja Holm spillede med 39 i feber, og gjorde det på den baggrund fremragende, og i målet var Bojana Risimovic en afgørende faktor med sine fem reddede straffekast.

– HUK dækkede offensivt op, så det blev noget rod, og vi havde svært ved at score. Det var dog en helt igennem flot holdpræstation, siger assisterende træner Sebastian Gundersen, der er bekymret på vegne af Stine Stampe.

– Stine blev kørt med ambulance til hospitalet knæskade. Den foreløbige melding går på, at det nok ikke er en korsbåndsskade, men noget med ledbånd og menisk. Nu skal hun holde knæet i ro i 14 dage, hvorefter hun skal kontrolleres, supplerer cheftræner Thomas Gundersen.

Fire tilskuere

Der var ikke trængsel, da Gladsaxe HG i en mørk og trist Ølstykkehal besejrede HØJ 2 i søndags. Blot fire tilskuere overværede HG vinde med 29-25.

Gæsterne fik aldrig rigtig rytme i spillet, og det ellers så vanligt sikre forsvar svigtede for første gang i løbet af denne sæson.

– Der blev i pausen snakket med store bogstaver. Jeg var simpelthen ikke tilfreds med de første 30 minutter. Vi spillede uden tempo vilje, og flere spillere så ud som om, at det bare skulle overstås, siger træner Morten Petersson.

14 minutter ind i 2. halvleg var stillingen 17-17, men herfra lykkedes gæsterne momentvis med spillet. Blandt andet på nogle gode langskudsmål er Louise Herlevsen, og hun blev topscorer med otte mål.

– Det var vores dårligste kamp i denne sæson. Vi har et stort problem med koncentrationen, når vi møder hold fra den nederste halvdel. Vi brændte 15 100 %-chancer, og vores forsvar var skandaløst ringe, det er ellers de to ting vi har været skarpest til i denne sæson, siger Morten Petersson.

Gladsaxe HG indtager andenpladsen to point efter førerholdet Øresund og et enkelt point foran AB. Torsdag aften møder Gladsaxe HG i Gladsaxe Sportshal Lyngby 2, mens AB på søndag tager imod Team Nørrebro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top