annonce
Opmuntring til løbere
sponsor.jpg
Nu er de unge atletikudøvere klædt både praktisk og smart på. Foto: Privat.
Unge talentfulde løbere i Bagsværd Atletik Club har fået tøjsponsorer

Atletikudøvere er sjældent i sponsorerenes lys, men der kan dog af og til ske positive ting. Og det har man netop oplevet i Bagsværd Atletik Club.

Spar Nord i Lyngby har for anden gang tildelt Ungdoms Løbegruppen i Bagsværd Atletik Club et sponsorat til indkøb af træningstøj og overtrækstøj til konkurrence. Løbegruppen har gennem de seneste år vundet rigtig mange Danmarksmesterskaber, hvor det spænder vidt fra baneløb både ude og inde over landevejsløb og cross og dette har Spar Nord og LØBEREN fundet værd at fortsat støtte op om. Dette har nu udløst, at de unge løbere er blevet flot iklædt fra yderst til inderst. Ved selve anskaffelsen af tøjet har Butikschef Kasper Hansen fra LØBEREN i Lyngby og Fusion været en stor hjælp, således at det kunne blive både til let træningstøj og det der skal anvendes når vejret er køligere.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top