Sagaen er fortalt
Sinne-Eeg-04-46-14.jpg
Sinne Eeg og hendes trio begejstrede det store publikum i Bibliografen. Foto: Kaj Bonne.
Fulde huse i Gladsaxe Jazzklub

Gennem efteråret har Gladsaxe Jazzklub mildt sagt haft succes med sine arrangementer ”Jazzes saga” i Bibliografen. Der har været fulde huse til de mange foredrag, der har været garneret med masser af musik.

I sidste uge sluttede det hele – for denne gang. Og det skete på fornemste vis, da sangerinden Sinne Eeg underholdt sammen med sin trio.

Nu rundes der af med eksterne arrangementer. Der er big band koncert i Grønnemose Skoles festsal 22. november med Aarhus Jazz orchestre (tidligere Klüvers Big Band) og kirkekoncert i Søborg dagen (udsolgt) efter med Miriam Manpira.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top