- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

To nye sejre til Gladsaxe HG’s damer

Gladsaxe HGs damehold i 3. division havde en god uge med sejre i både pokalturneringen og 3. division, hvor holdet er ubesejret efter fem kampe.

I søndags gjaldt det divisionskampen på Bornholm. En kamp Gladsaxe HG frygtede. Både på grund af den lange rejse med afgang kl. 8 og på grund af modstandernes normalt gode spil på hjemmebane. Men det endte med en sejr til Gladsaxe HG på 22-18.

Efter 4 min førte hjemmeholdet 3-0, men langsomt fik Gladsaxe arbejdet sig ind i kampen og ved stillingen 4-4 scorede udeholdet 6 mål i træk.

Og den føring holdet udeholdet helt frem til pausen hvor udeholdet førte med 6-13, specielt en godt spillende Anja Yde som både scorede efter behag samt styrede midterforsvaret med hård hånd.

”Det var med stor tilfredshed vi førte ved pausen, vi skulle nu igen ud og forsvare en stor føring. Et problem vi har haft før og derfor var det vigtigt at vi ikke faldt i niveau, fordi intet var afgjort endnu” sagde assisterende træner Tonny Røslau.

2. halvleg blev unødvendigt spændende. Efter små 18 minutter havde hjemmeholdet nu reduceret til 14-16. Men det endte altså med Gladsaxe HG sejr på 22-18.

Der er mange hold som vil komme til at tabe point herover”, sagde Tonny Røslau.

Næste kamp for Gladsaxe HG er på lørdag 8 november hvor der er topopgør i Gladsaxe Sportshal mod de lokale rivaler fra AB, som også er ubesejret.

Den kamp bliver spillet kl. 14.00

Torsdag var der pokalkamp på udebane mod Lammefjorden fra Kval-rækken. Efter en ujævn indsats vandt Gladsaxe HG trods alt med 19-17. Ikke mindst på grund af en stor kamp af Mette Løser.