- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Træner går i utide

Udsigten til eventuelt at skulle gennem endnu en knæoperation har fået Tom Nielsen til at blive løst fra sin kontrakt i Gladsaxe-Hero. Kontrakten gjaldt ellers frem til sommer.

-Det er med blødende hjerte jeg går, for jeg holder virkelig af mit arbejde i klubben med nogle sjove og festlige spillere og en god atmosfære. Men jeg har nogle problemer med slidgigt i det ene knæ, og det kan måske ende med en operation, hvilket igen vil betyde, at jeg så ikke kan passe mit job. Og det kan hverken klubben eller jeg være tjent med, siger Tom Nielsen.

-Allerede op til sommerpausen i år tilbød jeg klubben, at jeg trak mig, for jeg vidste, at jeg efter en knæoperation i det andet knæ skulle holde en lang pause. Men den ville klubben godt acceptere. Jeg vendte så alt for hurtigt tilbage, men sådan er det at være ærekær, siger Tom Nielsen.

Det er absolut ikke frustration over de seneste ugers sløje resultater, der har fået ham til at træffe valget.

-Vi var i gang med at udvikle holdet, og det tegner meget lovende, siger Tom Nielsen.

-Jeg er nu 63 år og har været træner siden jeg var 30. Og jeg har bestemt ikke mistet  lysten til at være med. Måske i første omgang som assistenttræner, siger Tom Nielsen.