Tricktyverier skal straks straffes hård
I Gladsaxe Bladet den 18. november læser vi den triste nyhed, at der har været en eksplosion i tricktyverier i Gladsaxe.Typisk er ofrene ældre mennesker, der blive krænket i deres hjem af forbrydere, som lyver sig til adgang til hjemmet.

Sådanne gerninger krænker vores ældre og underminerer selve tilliden og trygheden i vores samfund. Men i dag straffes tricktyveri kun som almindelig tyveri, hvilket er helt urimeligt. Dansk Folkeparti er garant for hårdere straffe for tricktyveri. Som minimum er der brug for en skærpelse af straffelovens § 276, så der specifikt bliver taget højde for denne type tyveri. Jeg mener desuden, at vi bør indføre minimumsstraffe for tricktyveri. Det betyder, at jeg vil arbejde for, at dommerne ikke selv kan beslutte at straffe mildt pga. diverse omstændigheder, som dommerne måtte finde formildende. Der er nemlig intet formildende ved at angribe danske ældre. Straffen må være: hård, konsekvent og til afsoning straks – hertil udvisning, hvis det er aktuelt.

Kristian Tørning
2880 Bagsværd

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top