VB 1968 op som nr. 2
Det går hurtigt med at avancere i serie 1

Spændingen er intens i fodboldens serie 1, hvor VB 1968 (Værebro) pludselig er rykket frem som nr. 2 i rækken. I lørdags blev det til en sejr på 3-2 mod naboklubben Liria FK fra Klausdalsbrovej.

– Ja, det er lidt utroligt, at vi nu kan overvintre på en oprykningsplads. For to kampe siden lå vi midt i rækken, siger Jørgen Franck fra Værebro-klubben, der dermed er det næstbedste fodboldhold i Gladsaxe Kommune.

Egentlig burde der aldrig have været tvivl om udfaldet. VB 1968 kom på 3-0 efter blot 12 minutter på mål af Brian Nielsen (straffespark) og to styks af Orhan Koyuncu. VB 1968 fik et tilbageslag, da Brian Nielsen fik rødt kort efter halv time, da han mistimede en tackling.

Med 20 minutter tilbage blev VB 1968 reduceret til ni mand, da Payman Alaei fik sit andet gule kort. Presset mod VBs mål steg voldsomt, men først i det 81. minut fik hjemmeholdet reduceret til 1-3. Tre minutter senere blev det 2-3 på et straffespark. Lirias engagerede tilskuere øjnede muligheden for at få uafgjort, men VBs spillere kæmpede heroisk og holdt stand.

VB 1968 har 23 point og er fire point efter topholdet Værløse. ABs divisionsreserver, der spillede 3-3 mod Hornbæk, er placeret som nr. 5 med 21 point, Gladsaxe-Hero er nr. 8 med 19 point. Alt er dog åbent i denne række, hvor alle kan slå alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top