AB på førstepladsen
AB-Hjorten-2.jpg
De grønblusede fra AB styrede kampen og kan glæde sig over en første halvsæson, der er gået bedre end ventet. Foto: Privat.
Slog Herlev/Hjorten knebent

ABs damehåndbold afsluttede en flot første halvsæson i 3. division med endnu en sejr, så holdet nu fører rækken med 19 point for 11 kampe. I lørdags blev Herlev/Hjorten besejret med 21-20 i AB-hallen.

Umiddelbart lyder cifrene mere spændende, end det var tilfældet.

– Vi havde styr på dem, og jeg havde hele tiden en god fornemmelse. Vi brugte kampen til at få alle i aktion, så hver enkelt får noget spilletid, fortælle cheftræner Thomas Gundersen.

– Vi ligger betragteligt foran vores målsætning. Vi stilede efter at have 15 point før juleferien, så det kommer lidt bag på os, at vi fører divisionen, men vi har nok også kun førstepladsen til låns, siger træneren med henvisning til, at Gladsaxe HG har spillet en kamp færre.

AB førte 11-10 ved pausen, men gik via 15-11 til 20-16, inden Hjorten fik pyntet i slutminutterne. Højre back Louise Sørensen fik fidusbamsen, og træneren er glad for, at højre side sprudlede, nu hvor venstrebackerne Stine Stampe og Katrine Balkan-Petersen sidder ude med knæskader. Ingen af dem forventes at komme med i sidste halvdel af turneringen. Stine Stampe skal scannes for en meniskskade den 7. januar, og Katrine Balkan har en korsbåndsskade. AB kan dog glæde sig over tilgang af venstrebacken Emilie Wiborg, der kommer fra 3. divisionsklubben HUK.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top