annonce
Aktiviteter for borgerne frem for reklame
Til byrådsmødet 17.12. skal byrådet beslutte om hvorvidt Gladsaxe Kommune skal indgå en partneraftale med Akademisk Boldklub. Som udgangspunkt har Enhedslisten ikke noget imod at kommunen indgår en aftale med den højest placerede fodboldklub i kommunen. Dog er den helt klare forudsætningen for at indgå i sådan en aftale at kommunen får noget for pengene.

Til byrådsmødet  17.12. skal byrådet beslutte om hvorvidt Gladsaxe Kommune skal indgå en partneraftale med Akademisk Boldklub. Som udgangspunkt har Enhedslisten ikke noget imod at kommunen indgår en aftale med den højest placerede fodboldklub i kommunen. Dog er den helt klare forudsætningen for at indgå i sådan en aftale at kommunen får noget for pengene.

Partneraftalen er delt mellem to former for ydelser: Eksponering for Gladsaxe Kommune og borgerrettede aktiviteter. Eksponeringen er reklame i form af f.eks. eksponering på webside, tryk med ’Gladsaxe’ under AB logo på kamptrøjer og reklame på Facebook. De borgerrettede aktiviteter er f.eks. en gratis kamp for Gladsaxe Borgere, foredrag om ”Mål i livet” for skoleklasser og foredrag om kost, diæt og levevis for skoleklasser. Aftalen er vurderet af Promovator A/S, som er en virksomhed, der har viden om markedsføring, medier og sponsorering inden for den professionelle idrætsverden. Deres vurdering viser at den vurderede værdi i aftalen fra 2013/2014 havde en fordeling mellem de borgerrrettede aktiviteter og reklame tæt på 60/40 til fordel for de borgerrettede aktiviteter, mens den vurderede værdi i aftalen 2014/2015 viser en fordeling tæt på 40/60 til fordel for reklame. Vi mener at de borgerrettede aktiviteter fortsat bør fylde mindst 60% af den vurderet værdi og ikke langt under de 50%. Skal Enhedslisten stemme for en partneraftale med Akademisk Boldklub er det altafgørende, at de penge som går til aftalen, også skaber værdi, som er tydelig og mærkbar for borgerne i Gladsaxe.

 

Susanne Yazdanyar
Enhedslisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top