Borgerservice takker for hjælpen
Susanne Damsgaard undrede sig i sidste uge over, at det tilsyneladende var dyrere selv at udprinte en attest fra en selvbetjeningsmulighed, end hvis man fik den udprintet i Borgerservice

Og det er selvfølgelig heller ikke tilfældet. Prisen for en attest er 75 kroner, uanset hvordan den tilvejebringes. Årsagen til din oplevelse er, at vi desværre havde overset at få rettet de gamle priser på hjemmesiden i forbindelse med, at vi netop er gået over til et nyt system. På baggrund af dit læserbrev har vi omgående fået rettet denne uoverensstemmelse, så oplysningerne nu er ens alle steder. Så tak for din tilbagemelding, som hjalp os til at fange og rette fejlen.

Mark Jensen
Borgerservicechef

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top