Det var ikke så ringe
Konkurrence-03-52-14.jpg
Afdelingsdirektør Charlotte Appel fra Jyske Bank i Bagsværd var den glade giver af de 10.000 kr., som Tina Agerby var så heldig at vinde. Foto: Kaj Bonne.
Forrygende uge for vinderen i Bagsværd Handelsforenings store julekonkurrence

Tina Agerby fra Værebro mistede fornylig sin vielsesring, da hun var på Tenerife og blev uvenner med en stor krabbe og noget køligt havvand. Surt show. Men nu er skaden repareret. Takket være Bagsværd Handelsforenings store julekonkurrence, hvor vinderen kunne powershoppe for 10.000 kr.- skænket af Jyske Bank i Bagsværd.

For hjemme igen handlede Tina Agerby lokalt, som man skal for at være med i konkurrencen. Indkøbene blev belønnet med en konkurrencekupon, og så vandt Tina A., da Fru Fortuna i skikkelse af Nikolaj fra Jyske Bank og Søren Rommelhoff fra SuperBest trak lod.

-Jeg deltager gerne i konkurrencer, for hvis man ikke yder en indsats, vinder man jo ikke noget, som Tina A. siger. Tidligere var det dog kun blevet til en omgang sushi. Men  denne gang var der tale om en fuldtræffer.

Gevinsten blev omsat søndag før jul. Første besøg var hos guldsmed Kirkegaard, så ringen kunne blive erstattet. Senere gjaldt det Bagsværd Vindhandel, Ryby, Bagsværd Slagteren, Matas og Superbest.

Far, mor, lillebror Brian og svigerinde Joan fulgte med undervejs. Og de skulle lige tjekke kapervognen, som Tina blev transporteret rundt i – som en anden dronning.

Onsdag var det jo juleaften og så fulgte Tinas fødselsdag 29. december. En begivenhedsrig uge med masser af gaver  kan man roligt sige.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top