Fødselsdag hos Lokal Mægleren
Fødselsdag.jpg
Tommy Knudsen (med flaget) fejrede dobbelt fødselsdag sammen med mange gæster – og hans medarbejder Anders Lynge Jacobsen (yderst til højre). Foto: Privat
Tommy Knudsen markerede det første år som uafhængig ejendomsmægler

Efter syv år som kædemægler valgte Tommy Knudsen for et år siden at træde ud af kædesamarbejdet og skabte Lokal Mægleren, der er uafhængig af banker og forsikringsselskaber. Det var den 16. december 1 år siden og det blev markeret i forretningen på Bagsværd Hovedgade. Kunder og venner af forretningen kom forbi til æbleskiver og gløgg. Der var højt humør og humøret steg nogle grader, da gæsterne fandt ud af at det faktisk også var Tommys egen fødselsdag.

-Det har været et godt og spændende år. Nu kan vi fokusere på det kunderne beder os om nemlig at sælge deres boliger eller at finde den helt rigtige bolig der kan være den nye ramme for familiens fremtid, siger Tommy Knudsen.

-Fra vores kunder får vi at vide at det er rigtig dejligt at vi alene sælger deres boliger og ikke alle mulige bank- og forsikringsprodukter.

-Vi har i 2014 oplevet en ændret markedssituation med flere købere end sælgere og vi har haft en del salg via vores køberkartotek så fremtiden ser lys ud for boligmarkedet slutter Tommy Knudsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top