annonce
Gladsaxe HG slog tophold
Flot holdindsats mod Øresund

 

  • resund Håndbold vandt de første ni kampe i 3. division for damer. Men for en uge siden viste AB, at topholdet ikke var usårligt. Og i lørdags fulgte Gladsaxe HG op ved at besejre Øresund med 27-20 i en fyldt NKK-hal i Nivå.

Gladsaxe HG manglede tre stamspillere, men det amputerede hold fulgte godt med fra start i det høje tempo. Fra 4-4 tog Gladsaxe HG fat i forsvaret, som gennem sæsonen har været kilden til succes.

– Men også i angrebet fik vi sat spillet fint op og kom til mange chancer, og vi førte med 14-9 efter de første 30 minutter, fortæller træner Morten Petersson.

– Jeg var meget tilfreds i pausen, for alt det, vi havde trænet i ugens løb og snakket om fungerede. Vi havde godt styr på deres skæve opdækning, som andre hold har haft problemer med. Så jeg var egentlig ikke nervøs, for vi havde været gode til at finde vores eget tempo og havde ikke tilladt Øresund ret meget. Nu skulle tingene gøres færdige,” siger Morten Petersson.

Og det blev de. Målvogter Mia Kindsbøl blev kampens spiller, og hun tog det meste, og i angrebet var udnyttelsesprocenten høj. HG førte på et tidspunkt med 11 mål, inden Øresund kom lidt tilbage i de sidste minutter. Louise Herlev blev topscorer med ni mål, og Mette Løser scorede syv.

Gladsaxe HG er ubesejret efter 10 kampe og indtager andenpladsen ét point efter topholdet AB, men HGerne har en kamp i hånden inden juleferien. På søndag møder HG Herlev/Hjorten i Herlevhallen kl. 15.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top