Gladsaxe HG topper
Håndbold.jpg
Mia Kinsbøl viste igen høj klasse i målet og fik endda lov til at kigge på, når Gladsaxe HG spillede med syv markspillere. Foto: Kaj Bonne.
Ubesejret gennem første halvdel af sæsonen

11 kampe med ni sejre og to uafgjorte placerer Gladsaxe HGs håndbolddamer som tophold i 3. division. Med de flest scorede mål og de færrest indkasserede. Naboerne fra AB er lige i hælene på Gladsaxe HG, når anden halvdel af sæsonen går i gang kort inde i det nye år.

Søndag før jul sikrede Gladsaxe HG sig let to point mod Herlev/Hjorten fra bunden af rækken. Det skete med 29-13 (13-5)

Den største fejl ved den kamp var, at Gladsaxe/HG ikke vandt med mindst 20 mål. Der var mildt sagt klasseforskel, og der var alt for mange sjuskefejl hos Gladsaxe/HG.

-Vi var gode, og de var dårlige, og så kan det godt være svært at tage det helt seriøst, sagde Gladsaxe HGs træner Morten Petersson, der brugte kampen til at eksperimentere med at tage målvogter Min Kindsbøl ud, når der skulle angribes.

Når Gladsaxe HG tog det alvorlig og brugte et par simple systemer kom der kraterstore huller i værternes forsvar, så det var let at score. Det profiterede især Louise Herlevsen og Mette Vadborg af, mens Mette Løser igen var raketten ude på fløjen med mange solomål.

Sådan en kamp kan bruges til at se, om modstanderne har spillere, det er værd at kontakte med henblik på næste sæson, og der havde Herlev/Hjorten et par gode emner.

-Vi skal i gang igen 4. januar, og de fire første kampe bliver meget afgørende, siger Morten Petersson. AB er modstanderen i 5. kamp – i Bagsværd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top