Her skal være legeplads
Biblioteksparken-02-50-14.jpg
I øjeblikket præges området af græs, en skulptur og en bænk, så der er plads til andre ting. Foto: kaj Bonne.
Bibliotekshaven skal have gevaldigt løft

Der kommer 375.000 besøgende på Gladsaxe Hovedbiblioteket ved rådhuset hvert år. Og der flytter mange børnefamilier til området.

Derfor er der nu planer om at gøre noget ved de 3.500 kvm, der udgør Bibliotekshaven lige ved siden af biblioteket på grunden, der vender ud mod Søborg Hovedgade og Kildebakkegårds Alle.

Der skal etableres en legeplads – gerne på en ny og anderledes måde, så den både opfylder sit mål om at give legemuligheder for børnene og så den tilbyder noget nyt og anderledes. Den skal være et vartegn og et samlingspunkt for hele området.

Arkitektfirmaet Gehl skal inddrages i processen med en forandring af området lige som borgerne vil blive inviteret til at komme med ideer.

En mulighed kan være at åbne op for biblioteket ud mod haven, så en del af de aktiviteter, der foregår inde i biblioteket, kan flyttes ud på området samtidig med at det kan give en bedre udnyttelse af legepladsen.

Plejehjemmet Kildegården ligger jo meget tæt på Bibliotekshaven, så det vil også være oplagt at se på muligheder for at skabe ting, der kan udnyttes af beboerne på Kildegården.

 

 

 

1 kommentar om “Her skal være legeplads”

  1. Sanne N siger:

    Hvor er det godt at høre! Vi savner en gode legeplads i området. Måske kunne der være mulighed for et omholdsområde hvor der både er noget for børn og voksne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top