ISS i tv-byen
iss.jpg
Det var lidt af en udfordring at få transporteret logoet op på taget af den høje bygning i den ganle tv-by. Foto: Privat.
Vartegn blev løftet på plads i torsdags

1.december rykker ISS ind i tv-byen. I torsdags blev koncernens logo hejst op på taget i 70 meters højde.

ISS Facility Services A/S (ISS Danmark) har rundt regnet 8.000 medarbejdere fordelt i hele Danmark, og. ca. 270 vil komme til at arbejde fra det nye hovedkontor i Gladsaxe.

– Langt størstedelen af vores medarbejdere har base hos de kunder, som de er tilknyttet i det daglige, fortæller kommunikationschef Anne Anker

I vores nye hovedkontor får vi faciliteter, der optimerer rammerne for vores arbejde, og som vil styrke samarbejdet mellem vores drifts- og stabsenheder, fordi huset er langt mere funktionelt og tidssvarende indrettet. Det betyder, at vi kan huses på færre kvadratmeter, hvilket samtidig nedbringer vores huslejeomkostninger.

ISS bliver facility services-leverandør på bygningen. Det betyder, at vi blandt andet lægger ud med at skulle tilberede og servere mad til ca. 450 frokostgæster i personalerestauranten, stå for receptionen, security, rengøring og bygningsvedligehold.

– Vi kommer derfor også til at bo sammen med nogle af vores kunder i et hus, der giver os forbedrede muligheder for at udvikle og teste nye løsninger. ISS Danmarks nye hovedsæde skal på den måde fungere som show case, der viser nuværende og potentielle kunder, hvordan ISS’ services fungerer og spiller sammen. Samtidig medfører flytningen en markant reduktion i vores huslejeomkostninger, siger Anne Anker. Fakta om ISS:

ISS Facility Services A/S er det danske datterselskab i den verdensomspændende ISS-koncern – en dansk virksomhed, som siden marts i år har været børsnoteret i København. ISS har aktiviteter i flere end 50 lande verden over. ISS er med 520.000 medarbejdere verdens 4. største private arbejdsgiver.

I 2013 udgjorde ISS’ omsætning DKK 2,8 mia. i Danmark og næsten DKK 80 mia. globalt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top