Minister på skolebesøg
Antorini-besøg-2.jpg
Christine Antorini på Buddinge Skole

Buddinge Skole  har haft  besøg af undervisningsminister Christine Antorini (F). Ministeren besøgte UK Gladsaxe og Buddinge Skole, hvor hun var interesseret i at høre mere om Gladsaxes udmøntning af skolereformen med særligt fokus på ungdomsklubmiljøerne i skolen.

I Gladsaxe arbejder lærere og pædagoger tæt sammen fra 0. – 9. klasse. Dagsordenen for besøget var især lærerenes og pædagogernes samarbejde i de ældste klasser fra 7. – 9. klasse samt Gladsaxes måde at arbejde med ungdomsklub i og omkring skolen. I Gladsaxe er det gratis at gå i ungdomsklub, og der går i alt 1.154 unge i UK Gladsaxe. 150 af dem har meldt sig ind efter den nye skolereform.

Undervisningsministeren blev budt velkommen af Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A). Herefter holdt henholdsvis skoleleder Trine Bjerg og leder af UK Gladsaxe Brian Brønd et oplæg for ministeren. I oplæggene kunne Christine Antorini blandt andet høre, om Gladsaxes store satsning på kompetenceudvikling af alle ledere og medarbejdere omkring skolen og klubberne, og hvordan denne kompetenceudvikling tager udgangspunkt i elevernes læringsmål og synlig læring.

Ungemiljø på skolerne Efter oplæggende var undervisningsministeren, forbi Buddinge Skoles 9. klasser, hvor hun så lærere og pædagoger samarbejde omkring de unges læring. Hun så også ungemiljøet, som flere steder i kommunen er placeret lokalt på skolerne i tidsrummet kl. 15-18. Her har de unge mulighed for at mødes med hinanden og UK Gladsaxes medarbejdere, inden klubaftenen fortsætter rundt omkring i klubberne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top