Annonce
Ny privat leverandør af hjemmehjælp
Syv firmaer kæmpede om at få opgaven

Gladsaxe Kommune har godkendt en ny privat leverandør af hjemmehjælp fra 1. februar 2015. Der er tale om firmaet Rengoering.com/CARE, som en fusion af Clara Service Gruppen og Rengoering.com.

Den nye leverandør er fundet i forbindelse med, at kommunen har gennemført et samlet udbud på praktisk hjælp, personlig pleje og lettere sygepleje. Den vindende leverandør er den tilbudsgiver, der har givet den laveste pris, og som samtidig lever op til kommunens kvalitetskrav. Kommunen modtog i alt syv tilbud på opgaven.

Den nye leverandør bliver samtidig den eneste leverandør af hjemmehjælp ved siden af den kommunale hjemmepleje i modsætning til i dag, hvor der er en række godkendte private leverandører at vælge imellem. Årsagen til ændringen er, at kommunen ønsker at give leverandøren mulighed for at få opgaver nok til, at der kan etableres et godt samarbejde med kommunen til gavn for borgerne.

Gladsaxe Kommune er fortsat eneleverandør af komplicerede sygeplejeopgaver.

Alle borgere, som får hjemmehjælp, vil i disse dage modtage et brev fra kommunen, som oplyser om de to leverandører, og hvordan man vælger leverandør.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top