Ny tavle tager kegler
Bowling-49-14.jpg
Der vil løbende blive fortaget en forbedring af scoringsanlægget, så bowlingbanerne kan benyttes hele tiden. Foto: Kaj Bonne.
Nyt styre- og scoresystem i Gladsaxe Bowlinghal

Alt har sin tid. Også styre- og scoresystemer i en bowlinghal. Og nu kan Gladsaxe Bowlinghal se frem til at få nye systemer i løbet af 2015 og begyndelsen af 2016. Det gamle system blev installeret i 1994 og opgraderet ti år senere. Desværre udgik den model, som blev indkøbt til opgraderingen, blot seks måneder efter levering. Maskinerne og scoresystemet er efterhånden så gammelt og nedslidt, at de skal udskiftes.
På tirsdagens brugerbestyrelsesmøde for idrætsanlæggene i Gladsaxe blev idrætschef Jim Nielsens indstilling tiltrådt. Indstillingen går på, at der afsættes 450.000 kroner i 2015 og 500.000 kroner i 2016, så der kan installeres et nyt styre- og scoringssystem i bowlinghallen.
– Det gælder om at udvise rettidig omhu, ellers kunne vi risikere at stå med en bowlinghal, som måtte lukke ned i en periode. Ved at opdele beløbet på to budgetår sikrer vi, at der stadig er penge til at sørge for vedligeholdelse af andre anlæg, siger Jim Nielsen.
Større udskiftninger af idrætsanlæg er ikke på det kommunale budgetforlig. Der tages udelukkende hensyn til vedligeholdelse af eksisterende systemer og anlæg.
Baggrunden er, at vitale dele til maskinernes styresystem ikke længere kan indkøbes, og ved defekt sendes systemet til reparatør, som reparerer det gamle uden garanti. Leverandøren har meddelt, at de ikke kan blive ved med at reparere, da de ikke kan skaffe reservekomponenter til den gamle styring.
Vedtagelsen sikrer, at der også i fremtiden kan spilles på de 14 baner i Gladsaxe Bowlinghal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top